Kategoriarkiv: Okategoriserade

Really, Göteborgs Kex?

20130530_141904Fattade först ingenting när en drös rabattkupongen från Göteborgs Kex trillade ur kuvertet med handskriven adress på. Någon som vet att jag inte gillar Ballerina-kex som vill skoja?

Sedan läste jag brevet och mindes…

På barnavårdscentralens inrådan skulle jag ge min son smörgåsrån att experimentera med. Köpte genast en förpackning men när jag kom hem hittade jag något mörkt och lite luddigt på några av kexen… Ja, det såg ut som mögel. Inget man vill ge en bebis.

Jag tog såklart bilder och skickade över till Göteborgs Kex för att uppmärksamma dem på att något i deras kextillverkning kanske gått lite snett.

20130327_161429Dagen därpå ringde en representant och försäkrade att det inte var mögel. Vad det kunde vara visste hon inte men hon visste att det inte var mögel. Och så bad hon mig posta kexen för analys.

Jag som tyckte jag varit duktig som ens mejlat bilder. Kexposten hamnade inte på min priolista direkt men efter att Göteborgs Kex hört av sig och tjatat så postade jag pliktskyldigt paketet till slut.

Och tänk, Göteborgs Kex-kvinnan visste vad hon talade om. För nu några månader senare står det i brevet att det inte var mögel. Det var överbakad ”överskottssmet”!

Och jag antar att det är därför hon tycker att jag ska köpa massor av Göteborgs Kex-produkter nu och samla koder att klistra på en av kupongerna hon skickade med så att jag får en jubileumsburk med Ballerina-kex på!!!???

Och 3-kronors-kuponger??? Trodde det var sådant som pensionärer samlade på förr i tiden…

Och värdecheckarna håller min son på och smakar av just nu.De verkar vara av större intresse än smörgåsrånen.

Värdecheckarna kommer jag att använda till fika att bjuda S-kompisarna på vid nästa kommunfullmäktige. Hoppas att i alla fall de gillar Ballerina…

Share